top of page
Pouring Concrete from Above

Disclaimer

De vorm en inhoud van deze website is door Gebouwgezond met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Indien onderdelen van deze website niet werken of de gegevens op deze website onjuist, onvolledig of verouderd zijn, is Gebouwgezond hiervoor niet aansprakelijk.

Bezoekers en gebruikers van de website van Gebouwgezond kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Gebouwgezond aangeboden informatie. Gebouwgezond is derhalve niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie afkomstig van de website van Gebouwgezond.

 

Copyright

Alle teksten op deze website van Gebouwgezond zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn intellectueel eigendom van Gebouwgezond. Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Gebouwgezond zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (tekst, audio- en/of beeldmateriaal) van deze website, zonder de expliciete schriftelijke goedkeuring van Gebouwgezond, is niet toegestaan.

Soms maakt Gebouwgezond gebruik van teksten en beelden van derden voor de website. Deze komen voort uit het begeleiden en documenteren van onze projecten.

Wij doen ons uiterste best om rechtenvrij materiaal te gebruiken en/of de rechthebbende te vermelden. Mocht een vermelding bij uw tekst of beeld niettemin ontbreken, laat het ons dan graag weten via info@gebouwgezond.nl. Wij zullen dit dan zo spoedig mogelijk aanpassen.

 

Hyperlinks

Bepaalde hyperlinks in deze website verwijzen naar websites van derden waarop Gebouwgezond geen invloed heeft. Gebouwgezond kan daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden

Home: Welkom
bottom of page